Servicii

Instalatii biodiesel la cheie

#

IPO BIODIESEL importa si distribuie pe comanda in Romania instalatiile biodiesel la cheie a principalilor producatori de renume mondial.


Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat industriei, pietei agricole cat si micilor antreprenori care doresc achizitionarea unor instalatii de productie de capacitati mai mici.Experienta companiilor pe care le reprezentam , de dezvoltare a unor tehnologii inovatoare impreuna cu experienta IPO BIODIESEL pe piata romaneasca, asigura solutiile sigure, economice si ecologice pe care le cautati.# Biodieselul este un combustibil care va revolutiona viitorul energetic.


Procesoarele noastre sunt robuste, fiabile, economice si usor de utilizat.


IPO BIODIESEL ofera sisteme flexibile,adaptate nevoilor clientului, cu capacitate de productie de la 100 la 160000 litri pe zi.


# Procesoarele pe care le comercializam sunt destinate productiei flexibile a oricarei cantitati si cu o varietate de tipuri de ulei vegetal.


Exemple de materii prime:
De ce IPO BIODIESEL?Pentru a satisface nevoile de proiectare personalizate ale clientilor,fie ei mari investitori sau mici antreprenori, IPO BIODIESEL ofera de asemenea servicii de proiectare de instalatii pentru producerea biodieslului.


Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta completa adaptata la necesitatile dvs!